Villkor

Här följer våra köp- och leveransvillkor

Ändra eller avbeställa order

För att ändra eller avbeställa en order måste du kontakta oss så snart som möjligt genom att ringa eller skicka en epost. Vi skickar normalt inom 1-2 dagar, så ändring eller avbeställning måste göras inom den tiden. Är ordern redan skickad har vi ej möjlighet att göra förändringar utan ordern kommer skickas efter hur den var beställd. Eventuellt ånger av köp måste göras inom 14 dagar från att varorna är mottagna. Du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera varan, men varan måste vara i obrukat skick för att kunna returneras. Vid ångerköp, sker återbetalning av produktens pris när vi har fått tillbaka paketet.

Kunden svarar för frakten vid ångerköp.

Ej uthämtade försändelser

Vid utebliven uthämtning av försändelse debiteras kunden för returfrakt samt en expeditionsavgift. Den totala summan som debiteras är 190 kr inkl. moms. Försändelser ligger normalt 14 dagar på uthämtningsstället innan det returneras till oss. Gäller även returer som beror på saker som är bortom vår kontroll. T ex felaktigt angivet namn som inte stämmer överens med bank-ID/vanligt ID.

Återbetalningsgaranti

Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vi tar emot din felanmälan och skickar dig en förfrankerad returblankett. Skicka tillbaka produkten i det skick som den mottogs med en  felanmälan, så får du en felfri eller rätt vara skickad till dig. Den fellevererade varan skall vara i oanvänt och oskadat skick (om den inte skadats av frakten). Flaska eller påse får EJ vara öppnad! Vid eventuell leveransförsening, och du inte godkänner vår nya leveranstid, har du rätt att häva köpet. Har du förskottsbetalat och på grund av en leveransförsening orsakad av oss, vill häva köpet återbetalar vi pengarna inom 20 dagar. Obs! Innan du returnerar defekt eller fellevererad vara måste du kontakta oss för att få reklamationen godkänd och returportot betalt.

Leveranstid & leveranssätt

Produkterna finns oftast i lager och leveranstiden är därför normalt 1–3 arbetsdagar inom Sverige. I Sverige skickas varorna med DHL eller Postnord varubrev beroende på försändelsens vikt. Om försändelsen skickas med paket, krävs legitimation vid uthämtning. Har du inte fått din beställning efter en dryg vecka ska du kontakta oss. Om din beställning väger under 2 kg kommer den att skickas som varubrev.  Din försändelse kommer om det är möjligt att delas ut i din brevlåda.Om din beställning väger över 2 kg kommer den att skickas som paket och du kommer att få hämta varorna hos ditt postombud efter mottagen avisering. Det är viktigt att korrekta uppgifter anges för aviseringen eftersom det annars kan leda till att beställningen skickas i retur till oss.
Från utlanden är leveranstiden normal 3-5 dagar till Sverige. Leveransen sker hem till din dörr, är du inte hemma lämnas paketet hos ombud.

Åldersgräns

Om du är under 18 år måste målsman godkänna beställningen. Detta på grund av att omyndiga personer enligt svensk lag ej kan ingå avtal, och därmed heller inte ingå ett köpavtal.

Allmänna villkor

THC-fria produkter vi säljer är godkända att användas i Sverige. Produkter innehållandes THC tillverkas och skickas från utlandet, i enlighet med gällande EU-regler. Alla produkter som säljs hos oss är endast ett komplement. Be alltid om råd från din läkare och/eller terapeut , våra produkter är inte tänkt att på något sätt ersätta eventuell läkarundersökning eller behov läkarvård.

Produkterna på webbsidan letshemp.com bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen som anges på webbsidan eller förpackningen bör ej överskridas.  Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkterna.

Information om företaget

DHOLK Holding LTD 

Stron House 100, PallMall, London, UK 

Företagsnummer: 13161265

>