Tvätta händerna med hampatvål!

Det är oroliga tider nu med ständigt prat om coronavirus och internationell smittspridning. Vi har redan märkt av hur denna kris påverkar vår affärsverksamhet genom att fraktföretagen har längre leveranstider än normalt. Leverantörer restnoterar t ex flaskor vi behöver.

Många av oss har redan sett virala foton från matbutiker i Sverige med tömda hyllor och frysdiskar. Kanske är det så att vid verklig kris så är det mer praktiska problem som drabbar de flesta människor. Brist på mediciner, mat, drivmedel eller allra värst, dasspapper!

Tvätta händerna!

Vi försökte komma på hur Let’s Hemp kan hjälpa till på bästa sätt just NU och kom då fram till att ekologisk tvål med hampa passar perfekt. Därför bjuder vi nu på en gratis hampatvål inkluderat i ALLA beställningar!

Här hittar du mer information om viruset

För frågor som ej är aukuta bör privatpersoner vända sig till 1177 Vårdguiden.

Reserekommendationer från Utrikesdepartementet

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

Cannabinoider påverkar immunförsvaret

Ämnen från hampaväxten och liknande kroppsegna sådana är antiinflammatoriska. Det här är en del av immunförsvaret. Cannabinoider kan ha antivirala egenskaper. Dock finns det mycket lite forskning på området, ingen när det gäller Coronavirus (covid-19)! Mest förekommande är studier på autoimmuna sjukdomar som t ex multipel skleros och cannabinoider. Det finns även flera studier som visar på cannabinoida ämnens medicinska fördelar vid HIV/AIDS som angriper immunförsvaret i sig självt.

Isolerad eller uttråkad?

Om du eller kanske eller ett barn i din närhet behöver något att sysselsätta sig med, läs blogginlägget så livar du upp undergången- Tack Kina!


OBS! Tänk på att om du eller någon i din närhet uppvisar symptom så är det alltid vården du ska vända dig till. Oavsett om det gäller frågor eller vård. Det är alltid en läkare eller åtminstone medicinskt utbildad person som måste avgöra i dessa beslut! Alternativa behandlingar eller rykten på nätet kan vara en fara för hälsa och liv.

Rekommenderade produkter

[yith_wc_productslider id=”168″]

Visa alla produkterLägg till din mail för att få nyheter och erbjudanden från Let’s Hemp!

[newsletter_form type=”minimal” lists=”undefined” button_color=”undefined”]

Ta bort ditt nummer från SMS-utskick

VIll du lära dig mer?

Läs artiklarna nedan